Saturday, May 7, 2011

Bändiä jne.. 27 April 2011 - 13:16

Johan tässä nyt tulee mullistusta toisen perään.

En muista olenko tuosta bändiasiasta aiemmin mitään puhunut, mutta veljeni on ammatiltaan muusikko ja tuottaja.. Kysyin veljeni bändikaverilta, voisiko tämä kasata bändin häihimme edullisesti kun en veljeäni halunnut kuormittaa vaan toivoin, että tämä voisi olla vieraana juhlissa. Tämä lupasikin itse veloitusta ottamatta tulla soittamaan ja kysellä muita tyyppejä mukaan. Painotin, ettei veljeäni saa sotkea tähän juttuun.

Aikaa kului ja kyselin sitten veljen kaverilta, että miten homma edistyy. Meni pari päivää ja outo vastaus jossa kehotettiin kierrellen ottaa veljeeni yhteyttä. No soitin sitten hänelle ja sieltä paljastuikin, että tämä haluaisi järjestää bändin esiintymään häihin. Kuulemma haluaa itse tulla soittamaan, ettei tarvitse nolostella huonoja soittajia. Itselle kuulemma mukavin vaihtoehto.

No tuleehan tuokin halvemmaksi meille ja moni vanhemmista vieraista on mielissään. Itselle tämä tuntuu hassulta koska alunperin yritin suunnitella homman niin ettei veljeni tarvitse nähdä vaivaa. Jos tottapuhutaan niin luulin, ettei veljeä kiinnosta koko juhlat kun ei ole minkäänlaista kommenttia antanut hääkutsusta. Tai ylipäätään koko juhlista. No vissiin sitten kiinnostaakin, kun haluaa siellä soittaa :wub: Ihana veli.

Sitten kuvaajasta... Vaihdoin sitä taas. Tämä on kolmas ja viimeinen kuvaaja jonka varaan häihin.. :) Siis kun alkuperäinen suunnitelma oli ottaa Lehtisen kuvaamolla studiokuvat (tosi kallis), vaihdettiin hinnan vuoksi edullisempaan jotta saataisiin miljöökuvat. Ystäväni piti tulla kuvaamaan juhlat ja vihkiminen, luulin jo ettei hän tulekaan kun ei kuulunut mitään pitkään aikaan, joten varasin koko päiväksi dokumentaarisen kuvauksen puoliammattilaiselta. No, minua alkoi epäilyttää tämä kuvaaja nyt parina viime päivänä, kun hänellä oli nettisivuillaan vain pari kuvaa, jotka oli otettu ihmisistä. Yksi hääkuva ja yksi potrettikuva. Ja ne eivät olleet kovin hyviä kuvia. :/

Otin yhteyttä Siipileikin suosittelemaan kuvaajaan Olli Kalimaan ja hän ei ensin vastannut viesteihini, mutta oli ilmeisesti ollut reissussa. Nyt tulikin vastaus, että hän on käytettävissä hääpäivänämme, joten varasin hänet!

Jei! Nyt on vihdoin luottavainen olo, että kuvia saadaan ja varmasti ne ovat hyviä. Ihanaa! Tuntuu, että nyt on taas hyvien sattumien putki päällä. Kunhan ei tulisi taas takapakkia..

Soitin myös juhlapaikallemme ja kyselin varaustilannetta. Juhlapaikalla on enää 9 huonetta vapaana! Eli ihmiset ovat varailleet huoneita, vaikka en olekaan hirveästi ilmoittautumisia saanut.

Asiat rullaa. Jei!

No comments:

Post a Comment