Wednesday, July 27, 2011

Ruusukkeita kirkkoon


En ole tosiaan vielä ottanut selvää saako näitä käyttää kirkossa (koristella penkinpäädyt) mutta tein näitä 12, 6 kpl per puoli. Penkinpäätyjä kirkossa on kyllä 20, mutta en jaksanut askarrella niin montaa + mulla loppu matskut kesken :D

Tuesday, July 26, 2011

Koruja



















































Tilasin sitten uudet korut.

Tai siis ku munhan piti laittaa mummin vanha helminauha joka kunnostettiinki sitä varten.. Mut totesin viime pukusovituksella, et se ei näytä hirveen hyvältä puvun kans. Päätin sit kattoa löytyskö jotain muuta tilalle edullisesti.

Erehdyin Etsyyn selailemaan koruja ja sieltä sitten lähti mukaan kaulakoru, rannekoru ja korvikset. Korviksetkin oli tarkoitus lainata anopilta. No. Nyt sitten sopiivat yhteen ainakin ja pukuun myös. :-X

Sunday, July 24, 2011

Edistymistä havaittavissa, saippuakuplat valmiit.

Nonii, hääjutut edistyy tässä polttarikuvia venaillessa. :)

Saatiin koristeltua loppuun asti noi meidän saippuakuplat. Printtasin etiketit ja pestiin irti puteleist sellaset rumat tarrat mitkä oli lätkästy tohon alareunaan. :o Sit sidoin rusetit vielä. :)














Viimesimmän karkkipurkin koristelin kans samaan tyyliin ku edellisetkin, tosin tein ton kissarintamerkin siihen. Mulla oli mummin vanhoja rintamerkkiaihioita, josta oli kuva lähteny niin käytin sellaista. Tuli jotenki tosi symppiksen näkönen. :)




















Sit tos on viel kuva tosta vessakorista millaset ostin (2kpl). Makso tuolla Seppälän kirpputorimarketilla 5.90 kpl. sattu just sopivan kokoset ja noille on käyttöö jatkossakin ehkä ku niissä on kannet. Noi saa myös kätsästi taitettua kasaan jos päätänki myydä ne ja tarttee postittaa jollekin.















Alotin tänään myös Crestien käytön. Kahden kerran jälkeen Premiumit näyttää jo tulosta. Huomenna ja jatkossa laitan varmaan vaan kerran päivässä et pystyy pesemää hampaat normisti sensodynellä, jos ei alkais sit vihlomaan, kuten porukka on varotellut. Laitan sit edistymiskuvia kun on valmiit hampaat. :)

Polttarikertomus!

Okei, kuvat vielä uupuu, mutta aattelin nyt kirjoittaa selostuksen polttaribileistä kun vielä muistaa kaikki yksityiskohdat! :)

Aloitetaanpa siis saman viikon alkupuolesta. Mies kysyi, että mentäiskö mökille käymään viikonloppuna (yleensä ei ole kovin innokas viettämään anoppilassa vapaa-aikaansa, tosin viimeaikoina käyty paljon mökillä). Sovittiin, että mennään vaan. Siinä vaiheessa aloin jo vähän miettiä, että näinköhän.. Soittelin myös pitkästä aikaa yhdelle kaasoista ja hän kertoi viikonloppuna olevan ohjelmassa partioleiriä ja sen semmoista. Kuulemma oli lähdössä sellaiselle leirille missä ei oo juuri kuin johtajia paikalla. Mietin silloin et voiskohan tuossa olla jotain ovelaa jekkua.

No sitten mies erehtyi vielä jotain äkäilemään kun olin koneella torstai-iltana, että etkö nyt vois tehä jotain mun kans etkä olis koneella koko iltaa. Olin että, no mä nousen tästä ihan kohta. Mies tokaisi siihen sitten, että menee sit ens viikkoon. "Eiks me ollakaan menossa mökille viikonlopuksi?" :D

Ajattelin sit et toi mökille meno olis juoni et tyylii perjantaina mentäs mökille ja lauantaina tytöt tuliski sinne.

Perjantaina sit aamulla lähdin kirppareille etsimään tarpeistoa siihen näytelmään mitä tuotan. Siellä meni yhteen asti, jonka jälkeen täytin lupaukseni meidän yhdistyksen puheenjohtajalle ja toimin kuskina, että pääsivät Naamoille festaroimaan.

Tulin kotiin joskus kolmen maissa. Aloin sitten leipomaan kun tajusin, että meidän kaks pakettia kananmunia oli menossa vanhaksi. Kaveri soitti ja sano et on kirkkopuistossa ja et oonko missä et tulisinko sinne hengaa. Sanoin et en kyl pääse nyt ku on leipomiset kesken. :)

Mulla oli oikein kolme erilaista leipomusprojektia kesken ja vatkasin just kermavaahtoa kun kuulin rapinaa ovelta ja luulin et mies tulee kotiin. Yhtäkkiä kaaso huutaa "Me tultiin nyt!!" Hitto et sain sydärin ku en silleen kuullu kun ne tuli sisään ja siinä oli sitten kavereita iso liuta! :D Sammutin sähkövatkaimen ja toivuin minuutin verran ja menin sitten halimaan kaikkia vuorotellen. Pääsi siinä itkukin kun olin tosi liikkis siitä, että kauempaakin oli tullut kavereita polttareihin! :o Ne sai mut sittenki yllätettyä. :D

Sitten annettiin käsky vaihtaa kevyet vaatteet päälle ja pakata määrätyt kamat kassiin. Listassa oli mm. peseytymisvälineet, passi, hammasharja, vispilä, vasemman jalan sukka, dödö, meikit ja muutamia maskeeraustarvikkeita (olen työskennellyt maskeeraajana), vesipullo ja piilolinssit. Mietin vähä et mitäköhän noi on oikein suunnitellut ton vispilän ja vasemman jalan sukan varalle :D

Sitten kun oli pakattu lähdettiin kamoinemme liikkumaan. Mentiin ulos niin tytöt laitto mulle silmien peitoksi sellasen unilapun ja mulle sanottiin et nyt sit ei kurkita mihin ollaan menossa et me talutetaan sut seuraavalle etapille. Matkalla mua pyöritettiin etten tietäis minne ollaan menossa ja laitettiin mm. hyppimään viemärinkannen päällä niin monta kertaa ku mulla on ollu rakkauksia elämässä. Sit mut laitettiin myös huutamaan miehen nimeä kovaan ääneen.

Kun pääsin perille paikkaan jossa piti treffata muut, jotka tuli jo autolla edellä niin tytöt pitivät mulle tentin miehestä. Tentattiin koko nimeä, kengän kokoa, pituutta, sotua jne. Vastasin kaikkiin just niinku mies oli vastannut ja sotukin tuli kuin apteekin hyllyltä (nettisopimus on miehen nimissä ja jouduin soittamaan asiakaspalveluun tosi usein kun netti oli poikki).

Meillä oli kirkkopuistossa piknik ja kaikenlaisia herkkuja syötävänä, mm. mansikoita ja kermavaahtoa, patonkia, viinirypäleitä jne. Ja tietysti kuoharia! ;) Me syötiin siinä ja samalla esittelin porukalle jokaisen ystävän ja kerroin missä ollaan tavattu ja vähän meidän ystävyydestä. Sitten meidän piti maalata sormiväreillä taideteokset aiheella "Elämä ennen avioliittoa". Ne otettiin talteen. :) Mulla vähän löi tyhjää :D Sain ensimmäisen palkinnon. Se oli hame joka mun piti pukea päälle. Mulla annettiin sen päälle laitettavaksi myös mun vanhempien kotona säilössä ollut tyllihame! :D Sain myös tiaran laitettavaksi päähän. Sit seuraavaksi sain käteeni pienen vaaleanpunaisen vihkon, johon mun piti kysellä randomtyypeiltä elämänohjeita. Kävin myös piirtämässä parin randomtyypin käsivarteen huulipunalla ankkurin ja kirkkoveneen.

Matka jatkui alakaupungille, jossa sain taas palkinnon täytettyäni yhden sivun vihkosta elämänohjeilla. Se oli vaaleanpuna-violetti rakkaudenmiekka, johon sisään kaadettiin saippuakuplanestettä ja sen sai auki niin, että sisällä oleva tikku aukesi kun painoi liipasinta niin, että sillä sai tehtyä jättikuplia. <3 Oli muuten aika haastava vempele, kuplat meinas puhkeilla. Mut sain sit pari onnistumaan ni jatkettiin matkaa. :)

Mentiin sitten Asemalle Jaloravintolan eteen ja tytöt ehdottivat et jos kävis yhdellä. Mut sit ei ne mitään juomaa tilanneetkaan vaan ottivat avaimen. Siinä vaiheessa tajusin et eikä... nää oli varanneet Jalon saunatilat! :o Ihania tyyppejä noi mun ystävät! <3

Alhaalla oli pukeutumistilat ja uima-allas. Uima-altaalla oli myös parit söpöt kumiankat :) Tytöt kävi valmistelemassa saunaa ja juotiin siinä vähän odotellessa muutamaa tyyppiä vielä paikalle. Yksi kaasoistani kertoi vähän morsiussaunaperinteestä paikallaolijoille. Suihkutilaan oli laitettu muutama koivunoksa koristeeksi ja saunassa oli tuoksukynttilöitä ja vasta, sekä lakanalla merkitty morsiamenpaikka. Mulle annettiin myös sulhaspaita, joka oli tarkoitus laittaa päälle saunaan, niin että hiki tarttuu siihen ja antaa se osana huomenlahjaa miehelle. Sitä ei saanut kastella sen jälkeen kun sitä pidettiin saunassa. Se olisi tarkoitus lujittaa rakkautta. <3 Sitten mentiinkin jo saunomaan ja puin suihkuteltuani sulhaspaidan päällle. Mut istutettiin paikalleni ja sen jälkeen kerrottiin, että mun pitäis sanella entisten seurustelukumppaneiden nimiä ja vastaanottaa jokaisen jälkeen isku vastalla, jossa oli mukana myös katajan oksia.

Tämän jälkeen mut vietiin suihkutilan puolelle ja riisuin sulhaspaidan ja käytiin uimassa. Saunoiteltuani tarpeeksi minut pestiin koko polttaripoppoon toimesta suolalla ja jauhoilla. Suolalla pesu karkoittaa vanhan suolan, jauhot tuovat vaurautta. Lisäksi sitten hiukseni pestiin vielä kananmunalla hedelmällisyyden turvaamiseksi. Sitten mulle lykättiin käteen pieni kossupullo ja käskettiin ottaa viinaa saunan päälle, se kuulemma kuuluu asiaan. :o Ihanasti suunniteltu tytöiltä, koska tykkään tuon kaltaisista perinteistä kovasti ja sanoinkin sen tytöille etukäteen, että toivoisin perinteistä morsiussaunaa!

Kun tulin saunasta, mun käskettiin pukea päälle kasassa olevat vaatteet. Ne samat vaatteet kuin mitkä mulla olivatkin olleet päällä, paitsi että läjään oli ilmestynyt myös paita. Puin ne päälle ja sitten kaaso kertoikin, että he olivat tarkkailleet mun reaktioita pukeutumisen aikana. Kaikki mun vaatteet oli käännetty nurinpäin ja he katsoivat suutunko tästä. Morsiamen reaktiot kertovat siitä, että tuleeko hänestä kärsivällinen vai kärsimätön vaimo. En edes huomannut, että ne olivat nurinpäin, kun yleensä riisun vaatteeni vähän miten sattuu.. :D

Puin päälle ja mulle sanottiin, et vielä ei tarvi meikata, että ollaan menossa yhden kaasoni luo joka asuu lähellä, että voin sitten meikkailla siellä. Oltiin sitten lähdössä kävelemään kun kaaso antaa mulle avaimen, jossa lukee numero 69. Mun piti miettiä mihin se käy ja kaasot lupasivat sitten kertoa kun lämpenee. :) Aattelin et olisko sitten matkahuollon säilytys.

Mentiin matkakeskukselle ja kaasot sanoivat, että hyvin lämmintä on. Etsin sitten oikeaa lokeroa. Löydettyäni sen jännitin jo mitä sieltä löytyy. Sieltä paljastui vanhemmillani säilytyksessä olleet vanhat itsetekemäni keijusiivet, siltä ajalta kun vielä pelasin liveroolipelejä. Mulle sanottiin, että ne pitää laittaa selkään ja että nyt asu on valmis! En voinut kyllä pidätellä kyyneleitä kun löysin siivet. Keijut ja keijusiivet jotenkin edustavat minun sitä elämänvaihettani ja musta oli niin ihanaa, että tytöt olivat salaa hankkineet siivet porukoiltani ja miettineet, että se voisi olla sellainen juttu mikä olisi mulle merkityksellinen tajuamattani edes sitä. Tottahan se oli. En ollut ajatellut pitkään aikaan noita siipiä, mutta ne olivat tosi iso juttu.

Jatkoimme matkaa kaasoni luo ja siinä sattui pihamaalla olemaan käynnissä Yön konsertti. Mentiin kaasoni kerhotilaan jatkamaan iltaa ja tytöt täyttivät taas pöydän kaikilla ihanilla herkuilla. Tarjolla oli lisää patonkia, juustoja, sipsejä, dippejä ja vihanneksia dipattavaksi. Olivat muuten valinneet kaikki mun lempijuustot. <3 pakko sanoa, että kyllä nämä tytöt mut tuntevat ihan läpikotaisin.

Sitten sain pienen tehtävän, mun piti kirjoittaa miehen koko nimestä runo niin, että jokainen kirjain on yhden sanan alkukirjain. Runoilin ennen paljonkin ja nyt se on vähän jäänyt. Oli tosi kiva, että tuonkin olivat muistaneet! Luin sitten vielä tämän runon kaikille.

Sitten mun käskettiin tehdä keijukaismeikki tuomillani maskeerausvälineillä. :) Tein sen ja sitten oltiin valmiita lähtemään baariin. Kello olikin jo jotain yhden tietämillä. Osa porukasta jäi tässä vaiheessa jo porukasta pois, mutta tietäähän sen, että osalla oli myös töitä seuraavana päivänä.

Mulle hieman hymyiltiin Freetimen narikassa kun mulla oli siivet selässä. :D Tanssattiin, juotiin ja nautittiin yhdessäolosta ja kävinpä sitten laulamassa myös karaokea yhden kaasoni kanssa. Laulettiin Irinan Pokka. Oon joskus ennenkin laulanut sen karaokessa.

Tytöt toivat drinksuja ja lempparijuomiani pitkin iltaa. Oli ihan mielettömän hauskaa. <3 Tultiin sitten vielä kotiin nakkikiskan kautta.

Täytyy kyllä sanoa, että oli ihan täydellinen ilta! Ihan mielettömän hienot polttarit tytöt olivat järkänneet. Olen vieläkin ihan liikuttunut kaikesta. :o Jotenkin tuntui hirveän spesiaalilta, kun tämä kaikki oli järkätty mua varten. KIITOS KAIKILLE! Musta oli niin ihana ilta, että tota varmasti muistellaan vielä pitkään. Oli mahtavaa, että myös pitkänmatkalaisia oli usempi ja että noinkin moni pääsi paikalle. Oli meitä semmoinen kymmenen hengen poppoo. <3

Ihanat naiset radalla.

Että sellaset polttarit. Kuvia lisään tähän postiin kun saan niitä ihmisiltä. :)