Thursday, February 3, 2011

Lautasliinarenkaat väkerretty!

Askartelin miehen mummon vanhoista pitsinauhoista lautasliinarenkaat.

Ensin leikkasin pitsin pätkiin, värjäsin vesivärillä sokeriliisterin kolmella eri värillä ja läträsin pitsit liisterissä ja laitoin kaikenmoisten purnukoiden ympärille niitä kuivamaan.. Tarkoitus olis siis et noi kuivaessaan kovettuu. Hyvin näytti toimivan, kun kuivattelin pari kokeeksi hiustenkuivaajalla :)

Värit vähän muistutti mua triojäätelöstä, en osaa vielä sanoo et onks se hyvä vai huono juttu :D En tajunnu ennenku näin tän kuvan, en yhtään tullut ajatelleeks.

En tiedä vielä laitetaanko tollasia pieniä paperiruusuja vai ei, mutta tuskin, jos tosiaan saadaan kerran tosi halvalla oikeita kukkia yhen kaverin kautta. Ne tuo tunnelmaa ja tuoksuu hyvälle. Lisäksi siitä jää jokaiselle vieraalle jotain :)

Tänään oli ihana jakso Satuhäissä muuten, jotenki tosi meidän tyylinen pariskunta, paitsi et mä en ikänäni ottais "fuchsiaa" kutsuihin. Tykkään roosasta ja sellasesta tuttifrutin oranssin sävysestä vaaleenpunasesta mut pinkki, hyi.

Tuesday, February 1, 2011

Vieraiden "Karkkirasiat" check!

Kun päätimme teemaksi vintagetyylin (etenkin paperitavaroiden suhteen) mieleeni tulvi rajattomasti ideoita.

Yksi netistä löytämistäni ideoista karkkirasioiksi oli ylitse muiden: Lemmenjuomapullot!


Aloitin pullojen etsinnät heti ja löysinkin älyttömän söpöjä pulloja. Nämä ovat suht pieniä (4,6 cm korkeita ja 1,4 cm leveitä) mutta pienet karkit mahtuvat juuri sisälle ja näitä myytiin 100 kappaleen nipussa Etsyssä.

Päätin ostaa ne heti kuljeksimasta ettei kukaan muu nappaa ;)




Askartelin myös etiketin jo valmiiksi. Siihen tulee meidän nimikirjaimemme ja hääpäivä. Pullon kaulaan ajattelin lisätä myös rusetin satiininauhasta. :)

EDIT: Pullot hukkuivat postissa, joten päätin jättää ne kokonaan tilaamatta ja kasata karkkibuffan niiden sijaan :)