Tuesday, May 31, 2011

Aamun aikataulutusta

Mua vähän tavallaan harmittaa et toi aikataulutus ton kuvauksen kanssa aiheuttaa ongelmia, kun ei haluttais ottaa niitä kuvia ennen vihkimistä. Kun ei oikein ole aikaakaan. Oon miettinyt tota aamun aikataulua niin menee oikeesti aika tiukille.

07.00 Äidin meikkaus (aion meikata äipän, kun hän ei hirveästi meikkiä käytä, mutta haluaisi näyttää juhlapäivänä nätiltä)

08.00. aamiainen hotellilla

09.00-11.00 Kampaus keskustassa

11-12.30 Oma meikki hotellilla

12.30-13.30 pukeutuminen ja valmistautuminen

13.50. siirtyminen autolla hotellilta kirkolle

14.00 Vihkiminen

15.00-15.30 Vihkiminen ohi, siirtyminen juhlapaikalle


Vieraiden saapuessa paikalle heidät kuvautetaan ryhmissä, ulkona jos sää sallii (vieraskirjaa varten polaroidit). Saavat alkoholitonta boolia, joka ei siis ole vielä alkumalja vaan ihan nesteytystä varten sekä piirakoita ja munavoita sormiruokana. :)


(15.40 Hääparin kuvaus 16.30 Juhlat alkavat?)


Kutsuun oli merkattu juhlien alkamisajaksi 16.00, mutta tuskin kukaan häiriintyy jos vähän venähtää, kunhan ruoka on kuitenkin sitten 17.00 tai 17.30. Pitää vielä tuota illan aikataulua miettiä.

Riisinheitosta

Muuten huomio vaan JKL alueen morsmaikut!

Olen pitkään kyllä tiennyt, ettei riisiä/kukkia saa heittää tämän alueen kirkkojen pihoilla, mutta kyselin nyt erikseen vielä kirkkoherranvirastossa työskentelevältä ystävältä, että eikö siis saa heittää mitään, vai onko poikkeuksia? No, sieltähän tuli siis vastaus että ei, mitään ei saa heittää, saippuakuplat ovat luvallisia. Kysyin, että eikö edes hääriisiä joka on tehty maahan sulavasta sokerista, jonka ei pitäisi jättää jälkiä.. Vastauksena oli että ei. Kuulemma voi vielä kirkkoherralta kysyä, mutta heidän tietääkseen poikkeuksia tähän sääntöön ei ole. :/ Ajattelin, että edes hääriisiä/raesokeria saisi heittää, mutta ilmeisesti ei.

Niin ja syynä oli tosiaan roskaaminen, jotkut heiteltävät kulkeentuvat kirkkoon ja toiset houkuttelevat lintuja. Tietääkseni kyllä esim. sokeri ei tee kumpaakaan, mutta miten tästä sitten ihmiset vakuuttaisi..? Meidän pitäisi tehdä tästä addressi, että edes hääriisiä saisi heittää. :D

Höh. Täällä on yksi tosi pettynyt morsio. >:(

En tykkää hirveästi saippuakuplaideasta. Toinen mitä pohdin oli, että jos kilkattaisi noita calligraphenilta tilattavia pieniä kelloja, mutta en sitten oikein tuostakaan tiedä. Olisi jotenkin kivempi jos olisi jotain mitä heittää, ei ole sama fiilis noissa kelloissa. Vaikka tuo kyllä varmasti herättäisi huomiota enemmän tuo kilkattelu.

Pohdinnassa on myös se, että jos heittäisi esim. riisiä vasta kun saavutaan juhlapaikalle, mutta kuvauksen aikataulutus on vähän hankala, kun ei ennen kirkkoakaan ehdi. Ollaan kuitenkin ottamassa miljöökuvat Taulun Kartanolla, kun mennään tai sitten kesken päivän.

Sunday, May 29, 2011

Kimppuideoita!









Olen ihastellut tällaisia kerma-valkoinen-vaaleanpunainen-persikka yhdistelmiä, jotka ovat tosi raikkaita, romanttisia ja pehmeän näköisiä kimppuja. Tahtoisin kimpun jossa on kukkien omat varret, joiden päälle on kiedottu satiininauhaa. Minulla on olemassa myös solki jonka haluaisin liittää kimppuuni. Lisäksi mulle tulee kimppuun riippumaan medaljonki, jossa on mun isovanhempien (molemmat kuolleet ihan parin vuoden sisällä) hääkuva sisällä. En muita isovanhempiani ehtinyt edes tavata, joten he olivat mulle ne ainoa oikea mummi ja ukki (vaikka ukkikin oli oikeasti ukkipuoli..). Haluan, että heitä jotenkin muistetaan.

Voin laittaa itse koristelemastani medaljongista kuvan myöhemmin kun saan liimattua siihen myös siniset kivet kiinni. :) Ajattelin, että se voisi olla mun "jotain sinistä".

Yksi kaasoistani oli nähnyt suomen "Neljät häät" viimeisimmän jakson, jossa yhdellä morsiamella ei mennyt kaikki ihan putkeen ja siitä seurasikin hänen ensimmäinen hääpainajaisensa. Kuulemma unessa meidän häissä oli kans mennyt kaikki vähän pieleen, aikataulut petti jne. Tästä johtuen hän pyysikin kolmannenkin kaasoni kaverikseen naamakirjassa, jotta voivat aloittaa suunnittelut. :D Ihanat kaasot. :-X

EDIT: Ja kimpuista vielä, mun lemppareiksi on noussut oikea yläkulma ja vasen alakulma, ehkä niistä sekoitus, missä olisi oikeaa yläkulmaa vähemmän vaaleanpunaista, enemmän persikkaa. Orkidea olisi kyllä :-X Ja toisaalta noi tuoksuköynnöksen yksittäiset kukkaset tuossa vasemmalla ylhäällä ovat nättejä mutten sitten tiedä miten istuvat kokonaisuuteen.