Saturday, November 5, 2011

Myydään hääpuku! MYYTY!

Aivan ihana tylli/pitsipuku romanttiselle morsiamelle.

Puku on ruotsalaisen pukuvalmistaja Garamajn puku, joita ei myydä Suomessa muualla kuin Josefiinassa Lahdessa. Voit olla varma, ettei monella ole samanlaista pukua. Samanlainen puku oli myös häämessujen näytöksessä Helsingissä ja se näkyi myös Mennään naimisiin kesän 2011 numerossa. Puvun ovh. on 1500€ joten nyt on mahdollisuus saada tämä puku alle puoleen hintaan. Linkki valmistajan sivuille.

Ohut, pehmeä ja laskeutuva tyllilaahus tuli mukavasti päivän ajan mukana, eikä sitä oikeastaan huomannut tanssiessakaan muuten kuin että peruutusaskeleita tietenkään ei oikein voinut ottaa. Pukuun kuuluu ivory satiinivyö, joka on siis täysin erillinen eli sen voi jättää pois, sitoa rusetille eteen tai taakse. Puku itse on väriltään off-white. Päällimmäinen tyllikerros on söpöä pilkullista tylliä.




Puvun koko on 36/38 (alkuperäinen kokomerkintä on 10, mutta heillä on kuulemma hieman pienemmät koot ja minulle puvusta otettiin kainaloista vähän sisään) Pituuteni on 174 cm ja minulla oli puvun kanssa 3,5 cm korot.

Myyn puvun mukana myös siihen täydellisesti istuvan korsetin, jossa on matala selkä eikä näy puvun alta (David's Bridal kokomerkintä 36C, mutta mielestäni ennemminkin B ). Kiinnityksenä kolme riviä hakasia joilla saa kiristettyä/löysättyä (ovh. n. 100 €)



Pakettiin kuuluu myös ostajan halutessa pitkä Lillyn katedraalimittainen pitsireunainen huntu, joka ylettää juuri puvun laahuksen päälle. Täysin uutta vastaavassa kunnossa, pidin vain kirkossa. (ovh. 188€) Myyn erikseen ellei ostaja halua mukaan pakettiin (hinta erikseen 130€)



Lisäksi myyn pukuun täydellisesti istuvan takaa korostetun alushameen kahdella tai kolmella vanteella (itse otimme ylimmän pois koska helpotti istumista puvun kanssa ja laskeutui nätimmin, mutta vanne on tallessa ja sen saa myös takaisin) Ostettu korukamarista (ovh. 59.90€) Tukee kivasti laahusta.

Hääpuvun päällimmäiseen tylliin tuli illaan aikana pieni repeämä sen tarttuessa oven karmiin, joka on nyt korjattu eikä sitä huomaa vasten alla olevia kerroksia ellei katso todella tarkasti ja osaa sitä etsiä. Repeämä sijaitsi aivan puvun helmassa oikealla reunalla. Tylli laskeutuu laskostuen, joka todella peittää pikkuvirheen täydellisesti.

Pesetän puvun pesulassa ennen luovutusta. Sovitus mahdollinen, ota yhteyttä (040 845 1131 tai e-mail: katiannahelena (at) gmail.com)

Toivehinta 800€ koko paketista johon kuuluu takaakorostettu pukuun täysin istuva 2 tai 3 vanteinen alushame, aluskorsetti (takaa matala) ja pitkä pitsireunainen huntu. Ilman huntua puku, korsetti ja alushame 700€

Tee tarjous.

3 comments:

  1. Mä olen naikkareiden puolella jo tätä huokaillut. Voi miten kaunis! Ei passaisi mun päälle, mutta pukuna erittäin upea. Kaunis morsian. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos :) Kyllä tuossa tuli aika kuninkaallinen olo. :)

    ReplyDelete
  3. Hei, vielako tuo huntu on myymatta? Voisin olla kiinnostunut...laitatko mailia? johanna.tuovinen@gmail.com Kiitos!!

    ReplyDelete