Thursday, July 21, 2011

Tämän päivän askarteluprojektit





















Tein kaksi viirinauhaa juhlapaikalle. Ajattelin, että tuon "Kiitos" nauhan voisi ripustaa lahjapöydän ylle juhlissa ja käyttää sitä myös kiitoskuvien otossa.
















ein myös jo valmiiksi Karkkibuffan kehyksen tekstin. Olisin mieluusti tulostanut jo WC-korienkin tekstit, mutta en tiedä millaset korit meille tulee niin en sitten viitsinyt. No ainakin on taas askeleen lähempänä koristelujen valmistumista!

Wednesday, July 20, 2011

Paikkakortit askarreltu, istumajärjestys muokattu ja kakunkoriste tehty













En sitten ollutkaan tyytyväinen tuohon meidän ostamaan kakunkoristeeseen kun muistin lukeneeni Style me prettyn projektista, jossa tehdään hyrräpohjaan kakunkoriste vanhasta valokuvasta. Tulostin vanhan pariskunnan kuvan ja kuluneen näköistä nuottiviivastoa ja taittelin pohjan ja kiinnitin kaksipuoleisella teipillä kuvan. Jotenkin tuo sopii meidän teemaan paremmin ja meillä on nyt sitten tuota nuottiviivastoa muissakin paperituotteissa. :)

Tuo entinen kakunkoriste olis siis kaupan, voisin myydä sen 20 € plus postarit (käyttämätön kun on..)














Sitten tein paikkakortit ja muokkasin vähän istumajärjestystä, kun muutamia tulevaksi ilmoittautuneita on vielä jäänyt pois ja yksi tullut lisää. Sain hajapaikat siirrettyä pöydän päihin ja niitä jäi kaksi kappaletta neljän sijaan. Hyvin tehty.










Tein paikkakortit ihan printtaamalla tuon nuottikuvion johon jätin kirjoitustilaa keskelle ja sitten leikkasin paperista irti ja taitoin jalan taakse. Rei'itin kulmalävistäjällä kulmat ja laitoin rusetin kiinni kaksipuoleisella teipillä. Tekstit kirjoitin käsin calligrafiatussilla.

Tuesday, July 19, 2011

Kukkia, kukkia, kukkia! :)

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :wub:

Me käytiin tänään Mestarin Kukassa hääkukkasuunnittelussa ja kukkiahan meille nyt sitten tulee

4 x viehe
3 x kaasojen kimput
1 x morsiuskimppu
1 x heittokimppu
1 x alttari/buffetpöytä asetelma

+ lainaan jalka alttariasetelmalle, sekä buffetpöytää varten maljakko

Hintaa koko setille tulee n. 265 €, riippuen tietty kukkien yksittäisistä hinnoista. Saattaa hyvinkin kuulemma tippua tuo hinta, mutta ei pitäis ainakaan nousta tuosta. Morsiuskimppu maksaa n.80 €, kaasojen kimput 20-25€/kpl, vieheet 10€/kpl ja alttariasetelma n. 50 €, heittokimppu 15-20 €

Kukiksi:

- Pohjaksi valkoista hortensiaa kaikkiin kimppuihin (lisäksi sulhasen vieheeseen pieni siro oksa
luonnonvaalean ruusun kaveriksi)
- Ruusuja (kerman ja haalean persikoita/vaal. punaisia, lajike avalanche),
- Fillerikukkana ruusun lisäksi valkoista perus eustomaa (ei kerrottua)
- Tehosteena cymbidium orkideaa (väri hailakka vaaleanpunainen/persikka)


Kaason kimput tehdään vain hortensiasta ja ruususta, vieheet kaikki paitsi sulhasen kermanvärisestä ruususta sekä ne koristellaan helmineulalla ja varteen kiedotaan ivory nauha, sulhasen vieheeseen tulee kermanvärinen ruusu, pieni oksa hortensiaa ja ivory nauha ja helmikoriste, alttariasetelmaan tulee samat kukat kuin morsiamen kimpussa, paitsi että asetelmasta tehdään korkeampi ja sieni peitetään kokonaan kukilla, koska en halunnut kimppuihin mitään vihreää.

Mun kimppu tulee nyt luultavasti olemaan hyvin lähellä tätä kimppua, ehkä vähemmän vaan vaaleenpunasta ja vähän enemmän kermaa/persikkaa kun tässä:













Tässä vielä pari kuvaa kukista:













Ja sit taas vaihteeksi vähän kurjuuksia. Tädin leikkaus on nyt sitten buukattu ja se on meidän häitä edeltävänä päivänä. Harmittaa kamalasti, että pitääkin olla juuri tuossa häiden alla, olis ollut vaikka viikkoakin aiemmin. Ei tuossa yhdessä päivässä ehdi vielä saada edes tietoa onko leikkaus ollut onnistunut ja muutenkaan voinnista. Siellä voi olla meidän puolen suku aika haikeana.