Tuesday, May 24, 2011

Vieraille viuhkoja kans!!

Askartelin eilen illalla vielä tällasia 30 kpl. Riittääköhän noi, vai pitäsköhän niit olla enemmän? Ku meille tulee n. 100 vierasta. :o Toisaalt eihän kaikki välttämättä tarvi tollasta. Ja toisaalta turhaa työtä jos onki sateinen ilma (*sormet ristissä* EI TIETENKÄÄN OLE SATEINEN ILMA!) :D



Monday, May 23, 2011

Vintage -tyylinen viuhka

Jeee, tänään tilaukseni Etsystä saapui!! Tilasin erivärisiä sulkia BearyBoxilta tehdäkseni itselleni hääpäiväksi kauniin viuhkan. Olen varma, että elokuu on taas niin lämmin, että hääpuku alkaa tuntua tukalalta jossain vaiheessa.

Tosi kaunis siitä mun mielestä tulikin! Vai?


Miehen vihkisormus + hääpikarit!

Tänään käytiin shoppaamassa miehen uusi sormus (yksinkertainen valkokultainen panta), hääpikarit tinajalalla, sekä uusi Mennään naimisiin lehti, kun se mun pukukin kerran on tuossa lehdessä :)

Olin valmentautunut katselemaan edullisempia pikareita, kun mies sitten mieltyikin eräisiin tinajalkaisiin, joiden hinta oli minusta vähän liiankin paljon. Mutta kerrankos sitä jos mies jostain tykkää kerran. <3














Oikeasti nuo kyllä olivat pikkaisen korkeamman näköiset kun kuvassa. Kaiverrutettiin vielä toiseen mun nimi ja toiseen miehen nimi.

Puku hehkutusta!

Unohdin tuosta hurjasta romaanimittaisesta postista sen, että huomasin eilen et mun hääpuku on Kesän 2011 Mennään naimisiin lehdessä! :D Ja ihan ku se ei olis tarpeeksi, niin tajusin et kuvathan oli otettu Helsingin häämessuilta. Siis mähän olin siellä ja katsoin ton näytöksenkin. Muistan sillon bonganneeni et tommoset puvut on tosi kauniita, mut annoin mennä sillon vähän silmien ohi kun ei ollut olkaimia. Sillon mun ykköskriteeri oli et pitää olla just tietynlaiset olkaimet.

Muistan miehenki sanoneen et "Oli tuolla pari sellasta isohelmasta kaunista pukua..." eli se luultavasti tarkotti just tommosta, eli se siis tod. näk tykkää mun puvusta!! :D Haha.