Tuesday, May 31, 2011

Riisinheitosta

Muuten huomio vaan JKL alueen morsmaikut!

Olen pitkään kyllä tiennyt, ettei riisiä/kukkia saa heittää tämän alueen kirkkojen pihoilla, mutta kyselin nyt erikseen vielä kirkkoherranvirastossa työskentelevältä ystävältä, että eikö siis saa heittää mitään, vai onko poikkeuksia? No, sieltähän tuli siis vastaus että ei, mitään ei saa heittää, saippuakuplat ovat luvallisia. Kysyin, että eikö edes hääriisiä joka on tehty maahan sulavasta sokerista, jonka ei pitäisi jättää jälkiä.. Vastauksena oli että ei. Kuulemma voi vielä kirkkoherralta kysyä, mutta heidän tietääkseen poikkeuksia tähän sääntöön ei ole. :/ Ajattelin, että edes hääriisiä/raesokeria saisi heittää, mutta ilmeisesti ei.

Niin ja syynä oli tosiaan roskaaminen, jotkut heiteltävät kulkeentuvat kirkkoon ja toiset houkuttelevat lintuja. Tietääkseni kyllä esim. sokeri ei tee kumpaakaan, mutta miten tästä sitten ihmiset vakuuttaisi..? Meidän pitäisi tehdä tästä addressi, että edes hääriisiä saisi heittää. :D

Höh. Täällä on yksi tosi pettynyt morsio. >:(

En tykkää hirveästi saippuakuplaideasta. Toinen mitä pohdin oli, että jos kilkattaisi noita calligraphenilta tilattavia pieniä kelloja, mutta en sitten oikein tuostakaan tiedä. Olisi jotenkin kivempi jos olisi jotain mitä heittää, ei ole sama fiilis noissa kelloissa. Vaikka tuo kyllä varmasti herättäisi huomiota enemmän tuo kilkattelu.

Pohdinnassa on myös se, että jos heittäisi esim. riisiä vasta kun saavutaan juhlapaikalle, mutta kuvauksen aikataulutus on vähän hankala, kun ei ennen kirkkoakaan ehdi. Ollaan kuitenkin ottamassa miljöökuvat Taulun Kartanolla, kun mennään tai sitten kesken päivän.

No comments:

Post a Comment