Sunday, July 24, 2011

Edistymistä havaittavissa, saippuakuplat valmiit.

Nonii, hääjutut edistyy tässä polttarikuvia venaillessa. :)

Saatiin koristeltua loppuun asti noi meidän saippuakuplat. Printtasin etiketit ja pestiin irti puteleist sellaset rumat tarrat mitkä oli lätkästy tohon alareunaan. :o Sit sidoin rusetit vielä. :)














Viimesimmän karkkipurkin koristelin kans samaan tyyliin ku edellisetkin, tosin tein ton kissarintamerkin siihen. Mulla oli mummin vanhoja rintamerkkiaihioita, josta oli kuva lähteny niin käytin sellaista. Tuli jotenki tosi symppiksen näkönen. :)




















Sit tos on viel kuva tosta vessakorista millaset ostin (2kpl). Makso tuolla Seppälän kirpputorimarketilla 5.90 kpl. sattu just sopivan kokoset ja noille on käyttöö jatkossakin ehkä ku niissä on kannet. Noi saa myös kätsästi taitettua kasaan jos päätänki myydä ne ja tarttee postittaa jollekin.















Alotin tänään myös Crestien käytön. Kahden kerran jälkeen Premiumit näyttää jo tulosta. Huomenna ja jatkossa laitan varmaan vaan kerran päivässä et pystyy pesemää hampaat normisti sensodynellä, jos ei alkais sit vihlomaan, kuten porukka on varotellut. Laitan sit edistymiskuvia kun on valmiit hampaat. :)

No comments:

Post a Comment