Monday, July 4, 2011

Nimijuttuja, istumajärjestystä ja kiroilua

*kirosana*

Ne mun tilaamat Crestit tuli ja ne lähetti mulle väärät. Tilasin Advanced Sealit ja sieltä tulikin noi Supremet. Muuten kiva mut noi on tosi tujua kamaa ja pelkään vähän et noi saattaa vihloa aikalailla. :o Hope not. Aattelin tosin tehdä ton valkaisun vasta kun olen käynyt hammaskivenpoistossa (aika kun tuli jo kerran varattu) et tulee tasaisempi lopputulos. En viitti lähtee palauttamaankaan noita ku siit tulis kauhee rumba ja menis taas aikaa et saa uudet.

Nyt venailen opintolainaa tilille et pääsee tilaamaan juttuja mitkä puuttuu vielä. Tilasin kyllä jo ebaystä saippuakuplia 80 pulloa, oli tosi halpa paketti (postituskuluineen 30 €), sit suunnittelin tilaavani tarroja Craftypaganilta Etsystä (rakastan ton tyypin kauppaa siellä :-X ) karkkibuffetin pussukoita varten. Sit pitäis hankkia Stay-upit mulle, kynttilöitä ja tuikkuja, lisää pyykkipoikia, piilolinssejä, kertalautasia, semmonen pitkävarsinen sytkäri, sit WC-korit ja niihin sisältöä (en aio kyllä ostaa hirveen montaa tuotetta sinne..) sit kehyksiä tarttis muutamia.

Selvittelin tuossa ajokorttijuttuja, että pitääkö mun tilata uudella nimellä uus kortti sieltä missä se on alunperin myönnetty vai täältä Jyväskylästä ja et paljon se maksaa ja millon sen voi tilata. Kuulemma kun nimi on virallisesti vaihtunut ni sit voi tilata 40 € hintaan täältä Jyväskylästä sen. Kysyin myös pankista samaa koskien pankkikorttia ja sama vastaus periaatteessa, paitsi et vissiin sen kortin tilaaminen ei maksa jos nimi muuttuu ja sen takia tilaa. Toi ilmeisesti vaihtelee pankeittain ja konttoreittain, koska OPn infopuhelimesta sanottiin et se maksaa 10 € kun taas konttorista sanottiin ettei maksa.

Tää nimiasia tuli mieleen siitä, et mulle tuli tänään postissa meidän oma plussakortti, tilattuna jo mun uudella nimellä :D Halusin tilata sen jo nyt et se on valmiina ku haluan liittää sen sit tohon mun pankkikorttiin ku sen saa tilata. Aiemmin mulla on ollut pankkikortissa vanhempien plussakortin rinnakkaiskortti ku ei oltu vielä hankittu yhteistä.

Tuntu aika jännältä nähdä toi uus nimi kortissa. Alkuihmetys oli kun nimi tuntu tosi vieraalta. Sit toivuin siitä ja aattelin et vitsi kuinka ihanaa, sit meil on miehen kans sama nimi! :grin:

Oon lähdössä Ruissiin viikonlopulla ja toivon todella et toi opintolaina tulee tilille ennen sitä. Muuten saattaa tulla aika "kuivat" festarit. Mut ei se mitään. Kerta se on ensimmäinenkin ihan ilman alkoholia festareilla. :P

Tein muuten toissailtana myös istumajärjestyksen kun ei ole ilmoittautumisissa kuin pari epävarmaa tapausta! Hirveä hommahan siinä oli, mutta yllätyin kuinka kivuttomasti lopulta se onnistui, vaikka alku takkuili ja pahasti. Tosi vaikeaa sovittaa ihmisiä pöytiin, niin että jää mahd. vähän hajapaikkoja. Meillä on suht. tiukkaa siinä, että ei voi tulla enempää kuin 9 pöytää (104 ihmistä max.) ja pöytien kokokin on mahdoton muuttaa oikeastaan salin mallin ja pöytien sijoittelun takia. etenkin kun on isojakin perheitä ja halusin, että perheet mahtuvat pöytään kokonaan. Mies jo nyökkäili hyväksyvästi istumajärjestykselle. Ihmetteli vähän parin tyypin sijoittelua, mutta kun selitin miksi ajattelin sijoittaa noin, niin hyväksyi sitten.

Nyt huomenna kun mennään Taulun Kartanolle käymään niin näytän istumajärjestyksen myös anopille ja meidän äipälle. Saa nähdä pitääkö tehdä jotain muutoksia.

Tavataan huomenna Kartanolla myös meidän kuvaaja, Olli Kalima. Jee, pääsee katselemaan sopivia kuvauspaikkoja! :)

No comments:

Post a Comment