Sunday, March 20, 2011

Menusta

Meille tulee juhlapaikan pitopalvelusta tällainen menu:

MENU

Kasvisfetasalaatti (+ talon kastikkeet)
Metsäsienisalaatti
Matildan mozzarellasalaatti pinjansiemenillä
*
Graavilohi
Kasvisjuustoterriini
Chilimarinoidut katkaravut
**
Yrteillä täytetty porsaan juhlafilee tomaatti-kermakastikkeella
Ratatouille kasvikset
Keitetyt perunat
***
maito, vesi, kotikalja +leivät, levitteet
*
Kahvi, tee ja täytekakku


Kuulostaako tää jotenki tosi vajaalta? Mitä ootte mieltä, että onko tässä kasvissyöjällekin tarpeeksi? Vai pitäiskö vielä lisätä joku ruokalaji?

Vieraille tarjoillaan juhlapaikalle saapuessa jo pahimpaan nälkään cocktailpiirakoita ja munavoita, sekä alkoholitonta boolia.

Sitten on tervetuliaismaljana Xenius Brut kuohuviini + alkoholiton vaihtoehto ja ruokaviineinä (2 kaatoa / vieras) punainen Vina Maipo, Chile, Cabernet Sauvignon 85%, Merlot 15%, sekä valkoinen Vina Maipo, Chile, white blend (maisteltiin ja oli tosi raikas ja hedelmäinen), jotka tarjotaan viinibuffettina 10 l laatikoista (10 l valkoinen, 10 l punainen).

No comments:

Post a Comment