Thursday, January 20, 2011

Kävipäs tuuri!















Juuri väriteeman päätettyämme löytyi sopivia koristeita alennusmyynneistä. Uskomaton säkä.

Päätimme, että väreiksi tulee lämmin kerman/shamppanjan väri, persikka (oranssinpinkki-vanha roosa, jotain siltä väliltä..) ja suklaanruskea.

Tiimarissa oli -70 % alennuksessa valo orkideoja (kuva) alkuperäinen hinta oli 14.95 ja maksoin niistä 4,4 € / kpl. Ostin yhteensä 12. :D

Ajattelimme kaasoni kanssa, että laitamme kuitenkin kaitaliinan (organza tms.), johon voisi leikata pienen reiän, josta pujottaisi kukan läpi, niin että johto jää piiloon. Lisäisimme vielä ruusunlehtiä tms. kukkien lomaan, jotta ilme vähän pehmenisi.

Tänään käytyäni kaupungilla tarttui taas mahtava tarjous matkaan. Sokoksella oli poistopöydällä -70 % kynttilälyhtyjä. Merkitty joulukoristeena, mutta eivätpä nämä kovin jouluiselta näytä. Ajattelin, että näitä sitten voisi sirotella pitkin pöytäryhmiä tasaisesti ja nimenomaan tämä lämmin sävy pehmentäisi orkideojen kirkasta valkoista. Sattuivat vielä olemaan juuri oikean värisiä :) Ostin yhteensä 6 isoa (normaalisti 17.95) ja lukuisia pienempiä, olisiko ollut yhteensä 8 keskikokoista (normaalisti 6.95) + 4 pienintä mallia (jossa helmikoriste).




















Todella kannattaa ripotella noita ostoja tähän matkan varrelle, ettei joudu kerralla maksamaan isoja summia. Näissä on vielä se hyvä puoli, että voi myydä nämä häiden jälkeen eteenpäin.

Tulipa hyvä mieli. :)

EDIT: Sain idean maalata valo-orkideat ohennetulla akryylimaalilla, jotta niistä saa lämpimämmän sävyiset. Kokeilin ensin yhteen oksaan ja musta tää on välittömästi paljon parempi ja luonnollisempi!




Tuesday, January 18, 2011

Pukuja!

Vaikka onkin suunnitelmissa ehkä lähteä Tallinnaan katsomaan olisivatko puvut siellä edullisempia, eilisen nettisurffailun jälkeen päätin käydä katsomassa Krinoliinista uutuudet. Jos vaikka THE puku sattuisi olemaan paikalla :D Kerron miten kävi ;)


EDIT: Löyty kivoja, mut Äiti sanoi, että liian kallis :( No, ehkä viikonloppuna Lahdesta messualesta sama puku?

Häämessut Helsingin Wanhalla Asemalla 15.-16.1.2011

Pienen järjestelyn jälkeen päätimme lähteä Harrin ja äiskän kanssa messuille hakemaan ideoita. Kutsun ja pukeutumisen suhteen oli suurin tarve etsiä vinkkejä, toisaalta myös monta sellaista asiaa nousi jälleen esiin, joita emme olleet ollenkaan vielä edes ajatelleet.

On jännä kuinka paljon pikkujuttuja voi halutessaan ottaa huomioon. Minulle ei ollut tullut mieleenkään miettiä esim. ruokalistojen tai ohjelmien tekemistä, vaikka sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Itselle tuli mieleen vaikka millaisia ideoita häämessuilta saaduista esitteistä.

Löysin myös erään hääblogin, jonka kirjoittaja vaikuttaa hyvin samantyyliseltä kuin minä. Helpottaa, kun hän on jo etsinyt kimppuja ja vaikka mitä, jollaisia olisinkin ollut etsimässä. Voi ottaa ideakuvia suoraan toisen blogista.

Tiesin jo, että olen menossa kotikaupunkiin visiitille ensi viikonloppuna ja kuulin sukulaiselta, että siellä on ensi viikonloppuna messut myös. Ajattelin käydä haistelemassa millaisia ideoita sieltä irtoaisi, toisaalta myös tsekkailemassa tarjoukset, arvonnat ja pukuvalikoimat.

Kaasojen kanssa on sovittu treffit maaliskuulle, sitten pääsee raivolla suunnittelemaan :)