Tuesday, June 21, 2011

Kuulumisia

KELA taas päätti olla ihana ja jättää miehen opintotuen kesäkuulta maksamatta vaikka meidän koulussa kesäkuu on normi tukikuukausi o.O Lisäksi viel kuulin, et täti on vakavasti sairas ja joutuu rankkaan leikkaukseen. Puuh. Hermot menee kohta. Alkaahan näitä vastoinkäymisiä olla turhan paljon.

Noo vastoinkäymisistä voittoon, on tässä asioita edistynyt häidenkin kanssa.

Ilmoittautuneita on 77 tulijaa ja 13, jotka eivät pääse paikalle. Puuttuu vielä ilmoittautumisia, mutta viimeinen ilmopäiväkin on vasta tuloillaan (30.6.). Tiedän, että tuossakin on vielä pari, jotka eivät pääse. Oli ihanaa kun käytiin miehen serkun rippujuhlissa ja sielläkin tuli ilmoittautumisia otettua vastaan. Kaiken kruunasi se, kun lähtöä tehdessämme kaikki sopivat keskenään, että nähdään sitten häissä. (SIIS MEIDÄN HÄISSÄ, MITÄ IHMETTÄ??) ne on siis sarjassaan seuraavat sukujuhlat. Kääk. :-X

Mua on alkanut jännättää miun polttarit hirveästi, lähinnä siksi, että alkaa olemaan vapaat viikonloput vähissä. Kaksi viikonloppua on vielä vapaana tuolla heinäkuun lopulla, muuten on työharjoittelua ja treenejä. Huh.

Sovin viimeisen korjaussovituksen ompelijan kanssa, se on nyt sitten 13.7. eli kuukausi ennen häitä. Tarkoitus olisi sitten vielä tietty viikkoa ennen häitä kun noutaa puvun niin tehdä viimeinen tsekkaus, että on sopiva jne. En olekaan vielä tuon uuden korsetin kanssa pukua sovittanut, niin saas nähdä mitä tekee puvulle. :D Kuulemma oli lisätty sitä tylliäkin alushameeseen, jota pyysin. Tarkoituksena siis oli lähinnä tukea laahusta enemmän, silleen että laskeutuu lattialle kivemmin.

Soittelin myös kanttorille ja kysyin osaako hän soittaa tuon Oskar Merikannon Valse Lenten kun haluttais se sisääntulobiisiksi. Vastaus oli, että osaa, löytyy nuotitkin. Kaiken päälle kysyi vielä halutaanko se uruilla vai pianolla. Toivoin tietysti pianoa, koska kappale on alunperin pianolle tehty. En ollut edes elätellyt toiveita vielä siitä, että meidän kanttori osaisi tuon biisin, sillä olisi nuotitkin vielä, saati että saatais se pianolla soitettuna :-X Mahtavaa!

Kuvaajan kanssa ollaan oltu sen verran puheissa, että kyselin jo sopiiko tuo 5.7. hänelle kuvauspaikkojen tsekkaukseen Taulun Kartanolla, kun ollaan sillon menossa muutenkin juhlapaikalle pitämään suunnittelupalaveria. Sain myös tietää, että Kartanon huoneita on vapaana hääyönämme vain 3 :D Ihan kiitettävästi on siis porukkaa jäämässä yöksi. Ihanaa!

Miehelle pitäisi tänään käydä katsomassa pukua siltä varalta, ettei isän frakki olekaan sopiva (todennäköisesti onkin liian iso)

Sain muuten myös kaitaliinat ommeltua loppuun, ne odottavat nyt sitten silitystä ja koekattausta kartanolla, jotta näkee kummat liinat otamme, kartanon suklaanruskeat poikkiliinat vai meidän kinuskinväriset kaitaliinat.. Vaikea sanoa kummat näyttävät tilassa paremmalta, kun juhlatila itsessään on aika hallitsevan tummanruskea.