Thursday, August 4, 2011

Itsetehty koemeikki vol.2



























Paremmat. :)

Koemeikki ja -kampaus epic fail.
































Kävin koemeikissä ja kampauksessa tänään ja molemmat oli epäonnistuneita.

Ei millään pahalla tekijöitä kohtaan, mutta nyt teen itse sitten meikin (ostin jo tuotteetkin) ja se tulee vielä halvemmaksi. Kampausajan vaihdoin sitten Aki Korpiselle. Mieskin sanoi molemmille ison EI:n

Nyt odottelen häpeillen huomista kun joudun soittamaan kampaajalle ja meikkaajalle, että haluan perua ajat. o.O Meikkivoiteetkin rapisi ekan puolen tunnin sisään, kun ei laittanut edes pohjustusta. :o

No voin laittaa rumia kuviakin vielä tähän liitteeksi, jotta käy varmasti ilmi asioiden tola. Siis tuo kampaushan ei ole yhtään mun näkönen. Ei mistään kohtaa.

Täs on vielä kuva siitä millasta olisin halunnut:


Wednesday, August 3, 2011

Sormusrasia tehty


























Voihan kehveli miten paljon nyt harmittaa. :/

Mun lukioajan paras ystävä ei tule häihin, koska on lähdössä reissuun kavereidensa kanssa. No ei tässä vielä mitään. Tällä viikolla perui kaksi muutakin hyvää ystävääni tulonsa. Toinen on vanhin ystäväni, ainoa, joka on pysynyt ystävänä ala-asteelta asti. Hän ei pääse koska joutui töihin, vaikka oli anonut tuon viikonlopun vapaaksi. :( Kukaan ei edes kuulemma suostunut vaihtamaan, koska joutuisivat lauantaiksi töihin. >:(

Toivottavasti nyt ei enempää enää peru. Tällä hetkellä lista näyttää tältä 130 kutsuttua, joista 100 pääsee paikalle (laskettuna myös sylivauvat ja lapset). No antaahan tämä mahdollisuuden sitten jutella enemmän niiden kanssa ketä pääsee juhliin.

Karaokehommat ei ole vieläkään selvinneet. Tyyppi vissiin tekisi sen 200€ hintaan/ilta, mutta minusta tuo on liikaa ohjelmasta joka ei ole varsinaista ohjelmaa. En halua, että karaokesta tulee "ohjelmanumero", vaan haluaisin sen olevan silleen vähän sivussa ettei kukaan tunne oloaan vaivaantuneeksi mennessään laulamaan tai että kaikki tuntisivat olonsa pakotetuksi seuraamaan laulua. Taidetaan sitten mennä singstarin tai DVDsoittimen karaoken voimin vaan. Ehkäpä niilläkin pärjää.

Askartelin tänään myös yhden jutun. Käytiin ostamassa miehen kanssa vielä Sinooperista kartonkia kirkko-ohjelmia varten ja mun leimakortti sattui tulemaan täyteen, eli sai 5€ arvosta ostaa vielä jotain. Päätin käydä kiertelemässä vielä, että jos sattuisi löytymään jotain mitä tekisi mieli ostaa. No mulla on mielen perukoilla virunut ajatus tuosta meidän surullisen näköisestä sormusrasiasta mikä saatiin sormusten mukana. Mulla on käynyt mielessä tehdä sormustyyny tai joku, mutta pidän enemmän ajatuksena ihan normaalista sormusrasiasta. Silmiin sitten sattui sellainen pieni puinen rasia, jonka sitten voisi kotona koristella. Sen sitten päätin ostaa, kun mieskin näytti hyväksyvän ajatuksen.

Päällystin rasian tuolla samalla Diorin vintagekankaalla, josta tein myös boleroni. Siitä tuli aika soma. En halunnut rasiaan mitään ekstrakoristusta.

Korut tuli!! Ne siis ehti.
















































Tein itselleni testatakseni myös sellaisen meikin millaista olin häämeikiksi miettinyt ja kampaukseksi vähän rennomman nutturan ihan kokeilun vuoksi. Tarkoitus olisi, että etuhiukset tulisivat laineille, mutta näyttävät ne ihan kivalta suorinakin. :)

Ja korut... Ne on ihan täydelliset <3 Tykkään etenkin noista korviksista hirmusesti!

Monday, August 1, 2011

Laukku!!
















Tadaa, tässäpä mun tuunattu laukkuni!

Olen unohtanut laittaa kuvan tänne. Ostin siis tuon laukun 8,5 € hintaan UFFin verkkokaupasta ja lisäsin siihen tuon itsetehdyn ruusun ja helmen. <3

Päivitystä ja To Do -lista

Askarteluissa on edistytty tosi paljon, vikat askartelut on melkeinpä tehty nyt. Mökillä käydessäni viimeistelin vielä vieraskirjakuvien ottoa varten tehdyn kehyksen. Tehtiin myös valmiiksi teline, johon ripustetaan avaintagit, peltipurkkituikkulyhdyt ja kukkia roikkumaan. Sitten maalasin myös tekstit pariin puiseen laatikkoon, joihin tulee juhlapaikalle tarjolle viuhkat ja fleecehuovat. Sitten tehtiin myös pöytänumerotelineet, joihin olisi tarkoitus sitten laittaa nuo EPlevyt, joissa on keskustassa pöytänumerot.

Innostuin myös tekemään uudet tienvarsikyltit laudasta, kun entiset tuntuivat hieman kehnolta ratkaisulta. Entisissä nimittäin ei ollut vartta. Tein nyt sitten kunnon kyltit, jotka voi upottaa maahan tai kiinnittää nippusiteillä tienvarsikylttiin.

Tänään posti toi taas mulle ihanuuksia kotiin. Sain nimittäin menu/ohjelmakortit postissa. :-X Ne on kyllä niiiiin ihanat. Sopii täydellisesti kaikkeen muuhun. Tulivat tosi nopeasti. Ne oli laitettu postiin 28.päivä ja olivat tänään jo perillä :o Kiitos vaan Ianille ja Rowenalle tosi hyvästä palvelusta Craftypaganin Etsykaupassa.































Pappi soitteli meille tuossa perjantaina ja sovittiin vihkiharjoitusaika tiistaille 9.8., tosin yritän vaihtaa sen vielä keskiviikoksi, jotta yksi kaasoistani pääsee myös mukaan. Kaaso K tulee meille jo pari päivää ennen häitä ja olisi helpompi jos harjoitus olisi sillon keskiviikkona, niin ei tarvitse erikseen tehdä reissua Helsingistä Jyväskylään.

Pappi vaikutti tosi rennolta ja mukavalta kaikinpuolin. Heitti läppää puhelimessa ihan kuin oltais pidempäänkin tunnettu. Haluaa kuulemma tutustua meihin, jotta saa puheestaan paljon persoonallisemman. Hän myös vaikutti ilahtuneelta kun kerroin, että kaaso S on lupautunut lukemaan raamatunkohdan kirkossa.

Aion pyytää papilta myös tuon täällä naikkarifoorumeilla kiertäneen apassi-intiaanien rukouksen lukua, mutta en tiedä suostuuko hän lukemaan sitä. Hän kyllä sanoi, että voi ainakin esirukoukseen ottaa siitä osia, tai ajatuksia. Hän varmaankin ajatteli sen olevan enemmän uskonnollinen (pakanallinen) kuin se oikeastaan on. Lupasin tuoda vihkiharjoitukseen tuon tekstin, jotta hän voi miettiä mitä tekee sen kanssa. Tekstinä se on mielestäni todella kaunis, eikä tuossa mielestäni ole mitään "pakanallista" tai ei-kirkollista. Vai?

"Sade ei enää teitä kastele, sillä olette toisillenne suojana.
Kylmyys ei enää teitä vaivaa, sillä lämmitätte toisianne.
Yksinäisyyttä ei enää ole, sillä olette toisillenne elämäntovereita.
Te olette nyt kaksi ihmistä, mutta edessänne on vain yksi elämä.
Astukaa yhdessä yhteisen elämänne päiviin.
Ja olkoon elämänne Maan päällä hyvä ja pitkä."

No ehkä kaaso K voisi vaikka lukea tuon sitten kokonaan vihkitilaisuudessa, mikäli pappi ei sitä itse suostu lukemaan. Tai sitten se pitää jättää pois (hope not). Tai voisihan tuon lukea juhlissa sitten jos ei muuta..

Sitten vielä TO DO listaa:

Vielä tekemättä:

- Karkit on vielä ostamatta (EDIT: Ostin tikkareita 25 kpl :))
- Samoin sulhasen bokserit (saa kyllä itse hoitaa nuo)
- Korttihäkin koristelu
- Sulhasen huomenlahjan pakkaaminen + kortti
- Karkkipussien koristelu / karkkikartioiden teko skräppipaperista (tarrat tuli tänään postissa! EDIT: skräppipaprut ostettu)
- Sulhasen polttarit on pitämättä
- WC koreista puuttuu muutama juttu
- Pitäisi vielä päättää mitä tehdään noilla mun tekemillä pitsikukilla (pöytiin paperisydämien kanssa vai johonkin muualle)
- Vieraskirjan sivuja pitäis vielä leikellä lisää ja ottaa mallikuva meistä etusivulle
- Koemeikki ja kampaus (4.8. eli KOHTA)
- Meikkikuvien etsiminen
- Mies parturille
- Kimpun soljen toimitus Mestarin Kukkaan (EDIT: tehty)


Hääviikolla:

- Pitopalvelun puolikas lasku erääntyy
- Vierasmäärän vahvistaminen juhlapaikalle
- Allergioiden ilmoittaminen
- Vihkiharjoitus 9.8.
- Vihkiohjelman teko
- Toisen kuvaajan nouto Treelta lentokentältä aamulla 11.8.
- Aikataulun päivitys
- Tavaroiden pakkaaminen (kirkkoon- juhlapaikalle ja hotelliin menevät tavarat)
- Kämpän siivous yövieraita varten
- Korut pitäisi saapua.. Jännityksellä odotan.
- Sulhasen saketin noutaminen
- Vielä yhtenä päivänä ainakin hampaiden valkaisu cresteillä, valkoisuuden varmistamiseksi ;)


Häitä edeltävänä päivänä:

- Kuvaussuunnittelu
- Juhlapaikan koristelu / koristeiden vienti paikalle
- Hääauton koristelu
- Check in Cumulukseen
- Hääpuvun nouto säilöstä kaverin luota
- Viimeiset boudoirkuvat hotellilla (+kehitys saattaa venyä seuraavaan aamuun kaasojen hommaksi)
- Vanhemmat tuovat mökiltä tullessaan opaskyltit, tuikku ja tagitelineen, valokuvauskehyksen (+ehkä kotoa vihkiryijyn)


Hääpäivänä:

- Kukkien nouto 13.8. klo. 9-> Mestarin Kukasta
- Hääauton koristelu (jos ei ehtinyt edellisenä päivänä)
- Sulhasen hiustenlaitto
- Äidin meikkaus
- Kaasojen lahjojen antaminen
- Rentoilua, meikkausta, tukanlaittoa ja syömistä!


Tällasta listaan sain aikaan. Tästä varmaankin puuttuu vielä jotain.