Saturday, March 12, 2011

Kengät ostettu! TUPLANA!

Hahaa!

En ollutkaan tänne laittanut siitä, kun kävin sovittamassa pukua äidin kanssa, jotta hänkin näkee mistä tuli maksettua. Sovittelin samalla kenkiä. Siellä ei ollut Rainbow Clubin Willoweita myynnissä :< Sovitin siis toista kapeakärkisempää matalaa kenkää, Elsen Perryä. Tuntuivat mukavilta jalassa.

Alettiin siinä miettiä sitä, kun äitini halusi sittenkin maksaa puvun loput kaksi osaa kolmesta laskun sijaan käteisellä ja jos ostettaisiin ne kengätkin samalla. No myyjä ensin tiputti osamaksujen sentit puvun hinnasta pois. Sitten alkoi katsoa hintaa. No se oli siinä vaiheessa kai 847 €. Pudotti sitten vielä hinnan tasan 800 €:n. Laitettiin sitten noi kengät vielä kaupantekijäisiksi, eli ne maksoivat minulle n. 30 €

No ei siinä sitten mitään. Olin tyytyväinen. Aikani.

Rupesi säästely kaduttamaan kun lueskelin foorumeilta kuinka ihmisillä on Willowit hakusessa. Erehdyin vielä tekemään sen virheen, että selasin ulkomailta kenkäkauppojen tarjontaa. Briteistä löytyi Willowit tosi edullisesti, puoleen hintaan Suomen Willowien normaalihinnasta. No pakkohan ne oli tilata.





Rainbow Club - Willow








Nyt menee siis Perryt myyntiin jos Willowit vaan on oikeen kokoset ettei oo sattunu mitään kämmiä.

Ilmotelkaa jos haluatte ne multa ostaa pois. Koko 40 ja hintapyyntönä vaikkapa 30 €, ovat nimittäin ihan uudet. Sisällä kävelty ja testailtu, ovat vielä laatikossa.