Wednesday, March 16, 2011

Sukkanauha

Sukkanauha saapui!

Tilasin siis Etsystä aivan ihanan sukkanauhan johon rakastuin. Ei mikään sukkanauha enää näyttänyt juuri miltään kuvan nähtyäni tästä ihanuudesta. <3

Tulee höntti olo tilailla juttuja Jenkeistä ja Brittilästä, mut pakko myöntää et halvemmaks tulee. Tuo sukkanauha maksoi kokonaista 26 dollaria, joka on kuitenkin vaan 20 € postituskuluineen kaikkineen.. Kengissä hintaero oli n. puolet kenkien hinnasta. :O

Tuesday, March 15, 2011

Karkkibuffa ja vieraskirja

Koska toi mun hieno taikajuomapulloidea karkeille vesittyi, päätin ottaa järeämmät purkit käyttöön ja järkkäillä karkkibuffan pystyyn. Shoppasin Anttilasta, Sokokselta ja Askosta purkkeja.

Vanhemmilta saan vielä korkkikannellisen pallon, johon tulee sitten paperikarkkeja. Kiss Kissejä olis tarkotus ainakin ostaa, muita ei ole vielä päätetty. Varmaan ton meidän väriteeman mukaan jotain ostellaan, tosin suklaa jäänee pois listalta, koska oletettavasti tuolloin elokuussa saattaa olla turhan kuuma niille :D

Kauhat olis vielä hakusessa. Kertokaa toki jos on vinkkejä mistä niitä voisi löytää. Mieluiten haluaisin metalliset jauhokauhat tms.

Harmitti vähän, kun näin, että Sokoksella oli aiemmin lisää erilaisia apteekkarin purkkeja (siis noita nuppikannellisia), mutta juuri kun sitten viimein menin purkkeja ostelemaan niin kaikki olivat menneet :/ Jos joku jyväskyläläinen sattuu lukemaan, jolla on ennen meidän häitä omat häänsä ja haluavat sellaisista buffapurkeista luopua häiden jälkeen, voidaan neuvotella jos ostaisin vielä yhden lisää. ;)

Sitten vieraskirjasta! Ostin senkin jo, kun sattui melkein sopiva löytymään. Ostin siis tuommoisen kirjan mallisen kannesta avattavan rasian, johon olisi tarkoitus sitten vieraiden kirjoittaa viestinsä lapulle (joita varmaan sitten leikkaan valmiiksi sopivaan kokoon).

Tuunasin tuota alkuperäistä kirjaa, kun ei väri eikä kansiteksti miellyttänyt. Eli, väri oli valko-vaaleanpunainen (vaal.pun. pilkkuja valkoisella pohjalla) ja maalasin sen tosi ohuella akryylimaaliseoksella saadakseni värjättyä kangasta kevyesti niin, että pilkut näkyvät edelleen. Ruskean nauhan tilalla oli juuttinarua (tosi kulunutta sellaista), joka ei mielestäni näyttänyt kovin nätiltä. Otin ne siis pois ja peitin kannessa olleet kaksi reikää pitsinauhalla ja pujotinkin nauhan vain kirjan selkämykseen, Kannessa oli pensaan kuva ja alla ranskankielistä tekstiä. Peitin sen kultahippupaperilla ja leimasin siihen pariskunnan kuvan kumileimasimella. Sitten vielä kirjoitin alle tekstin VIERASKIRJA vesivärikynillä.

Kovan tuunauksen takana oli, mutta onpa ainakin mieleinen <3

Kenkäongelma

Mun Willowit tuli! Mielettömän nopea toimitus! :o Kengät tuli perille 6 päivässä ja ovat moitteettomassa kunnossa ja oikeaa kokoa. Hyvä palvelu!

Rainbow Clubin ja Hassanin kenkiä löytyy tosi edullisesti tuolta Elegant Stepsistä kun vertaa Suomen hintoihin. Kaikista kengistä melkein on alennuksia vaikka ovatkin tämän vuoden mallistoa. :o Toimituskulut tosiaan sen 10 puntaa, joka sinänsä ei ole juuri mitään ulkomailta tilatessa. SUOSITTELEN!

Kaunokaiset on tosin mulle just sen puol nipinnapin numeroa isot, mut korjautunee puolipohjallisilla tai geelityynyillä. Kokeilin nimittäin toiseen kenkään geelityynyä (en löytäny ku toisen :D ) ni tuntu sitten sopivalta.

Nyt on vaan kriisi ku en tiedä kummat noista loppujen lopuksi olisi paremmat. Kuvissa toi Willowin nauha näytti tummemmalta ku ite kenkä, mut livenä se näyttää melkein samanväriseltä. Noissa perryissä on se hyvä puoli et ne olis samanväriset ku se mun pukuun kuuluva satiinivyö.

Ääniä?