Thursday, July 7, 2011

Shoppailua ja sit päälle huonot uutiset

Asiat taas edistyvät huimasti. Tai ainakin shoppailin niin, että huimasi. :D

Päivä alkoi parturilla, kävin monisävyvärjäyksessä ja sitten leikattiin kuivaa latvaa ja suunniteltiin hääkampausta :) (kävin siis samalla joka kampaa mut hääpäivänä) Kampaaja oli tosi mukava tyyppi ja oltiin kyllä ihan yhteisymmärryksessä, joka on aina hyvä merkki.. Suolainen hinta sinänsä väristä, raidoista ja leikkauksesta tuo vähän vajaa 100 €, mutta tulipahan hoidettua ja nyt on tukka kunnossa häitä varten. Nappasin mukaan myös hiuksiin jätettävän hoitoaineen.

Sit alko tää mun kaason kanssa shoppailu, kun hänpä sattui olemaan sopivasti kaupungilla niin kierrettiin sitten kaikki mahdolliset alet.

- Kakunkoriste hankittu! (Tiimarissa sattui olemaan alennuksessa)
- Tuikkukippoja ostettu 30 kpl lisää Tiimarin alesta (yht. 5€! :D)
- Ostin myös karkkibuffaan yhden purkin lisää, en voinut vastustaa kun oli vaan 5 € ;), karkkibuffan kauhat kolmee eri kokoa olevan setin 1,99€ Tiimarin alesta nekin!
- Sitten ostin mm. Häätuoksun - Guccin Floran johon olen ihan rakastunut <3<3<3
- Ostin lastusatiininauhaa ja askartelin valmiiksi hyrräruusukkeita autoa varten. Jouduin vielä ostamaan toisen rullan aiemmin ostetun tilalle, kun se oli vaniljanvärinen ja saadaankin se hääauto ehkä mikä haluttiin joka on kermanvalkoinen, joten nauha ei erottuisi siitä yhtään. Tää korvaava auto oli punainen, joten siihen se olisi sopinutkin. :) Meille tulee siis vanhanmallinen veljen Cadillac. <3
- Ostin myös kapeaa satiininauhaa, jota tulee meidän saippuakuplapulloihin
- Äidille ostin vedenkestävän ripsarin sitä hääpäivää varten (Kanebon 38C), itselle löysin Givenchyn Phenomeneyes ripsarin -50% (Ovh.29.90) joka on ihan mun lemppari mut yleensä en raaski sitä ostaa kun on niin kallis. Nyt ostin sit varastoon. :D
- Sitten shoppasin itselleni pitkän aikaa kaivatut uudet farkut H&M alesta 15 € :o Sit ostin sieltä kapean ruskean vyötärövyönkin, jota olin pitkään haeskellut.

-Laitoin myös tilaukseen paperiruusut (tulevat lautasliinarenkaisiin), kuvioleikkurin (hajonneen tilalle), calligrafiatussin (ruskea) paikkakorttien kirjoittamista varten sekä pyykkipoikia paikkakorttien narulle ripustamiseen.

Sit mun tilaamat saippuakuplat tuli tänään! :) Tilasin e-baysta 84 kpl. Maksoivat alle 30 €. Suunnittelin laittavani tohon kuplapulloon kiinni "Love" tarrat, jotka tulee samasta paikasta kuin noi menu/ohjelmakortit ja kapean satiininauhan rusetiksi sydäntikun tyveen :)

PS. Jahas, nyt tuli puhelimitse sitten huonoja uutisia. Mun äidin siskolla on syöpäkasvain vatsassa ja se on levinnyt kohtuunkin. Elikkäs iso leikkaus tulee ja tod. näk. ne leikkaa sen just ennen noita meidän häitä. Pitää vaan yrittää nyt sit tsempata itsekunkin noiden juhlien läpi. Koepalahan tuosta otettiin jo reilu pari viikkoa sitten mutta nyt sitten ilmoittivat tulokset. Tää mun täti on äitiä 5 vuotta vanhempi. Jotenkin tuntuu jo epäreilulta, että ukkikin just kuoli ja sit tulee vaan lisää huonoja uutisia. Toivotaan nyt et toi saatais leikkauksella ja hoidolla kuriin.

Kuvia vielä muutamista ostoksista..


Tuesday, July 5, 2011

Nyt on menu ja ohjelmakortit tilauksessa!!













Tilasin Etsystä Craftypaganin kaupasta tällaisia nuottiprintti menu/ohjelmakortteja joihin tulee suklaanrusskea nauha tuon tumman tilalle. Korttiin tulee sisälle vasemmalle sivulle menu, oikealle ohjelma.

En kertonut miehelle tilauksesta kun se muutenkin helisee rahasta, mutta nuo oli pakko saada. Tuo jotenkin enemmän tunnelmaa, että edes joku on yhtenäistä ja kaunista kun suurinosa jutuista on kuitenkin itsetehtyä ja vähän sellaisista tarpeista mitä on sattunut nurkista löytymään. Tämä vanhahtava tyyli meillä kyllä näkyy kaikessa ja sitten kun on vielä tuota nuottimeininkiä niin pöytäkoristeissa se näkyy muutenkin (nuottilehdyköistä tehdyt sydän koristeet, joita tulee pöytiin, EP levyt pöytänumeroina jne) :)

Menu ja ohjelma viimeistelty!

OHJELMA:

16.30 Onnittelut

16.45 Alkumalja - Morsiamen Isän puhe

17.00 Ruokailu

18.00 Sulhasen Isän puhe

19.30 Kakun leikkaus ja kahvi

19.45 Sulhanen puhuu Vaimolleen

19.50 Muut puheet (Ilmoittautuminen Bestmanille)

20.15 Lauluesitys

21.00 Häätanssi

21.05 Bändi soittaa tanssimusiikkia

21.45 Morsiuskimpun ja sukkanauhan heitto

22.30 Karaoke ja pikkusuolaista nälkäisille

23.30 Iltabileet alkaa

Yllätysnumeroita saattaa näiden lisäksi tulla ja kellonajat eivät ole kiveen kirjoitettuja vaikka lukevatkin ohjelmassa.

Kontrollifriikki kuittaa, asia ok.



MENU



Kasvisfetasalaatti (+ Talon Kastikkeet)

Metsäsienisalaatti

Matildan Mozzarellasalaatti Pinjansiemenillä


*


Graavilohi

Chilimarinoidut Katkaravut

Kasvisjuustoterriini

**


Yrteillä täytetty porsaan juhlafilee tomaatti-kermakastikkeella

Ratatouille Kasvikset

Keitetyt Perunat

***

Kartanon kolmen leivän leipäpöytä & levitteet


Ruokajuomina puna- ja valkoviini, maito, vesi, kotikalja

Monday, July 4, 2011

Kalvosimet miehelle + Karkkibuffan koristelua!












Tilattiin miehelle myös kalvosimet joihin se kovasti tykästyi Etsyssä. Fantsufani, sen huomaa ;) Dragon Eye oli noiden nimi.










Sitten otinpa tuossa projektin ja askartelin noi koristukset karkkipurkkeihin valmiiksi, pitää sit vaan varoa purkkeja pestessä. Etiketit on vielä kiinnittämättä. Kiinnitän ne vasta pesun jälkeen.


Nimijuttuja, istumajärjestystä ja kiroilua

*kirosana*

Ne mun tilaamat Crestit tuli ja ne lähetti mulle väärät. Tilasin Advanced Sealit ja sieltä tulikin noi Supremet. Muuten kiva mut noi on tosi tujua kamaa ja pelkään vähän et noi saattaa vihloa aikalailla. :o Hope not. Aattelin tosin tehdä ton valkaisun vasta kun olen käynyt hammaskivenpoistossa (aika kun tuli jo kerran varattu) et tulee tasaisempi lopputulos. En viitti lähtee palauttamaankaan noita ku siit tulis kauhee rumba ja menis taas aikaa et saa uudet.

Nyt venailen opintolainaa tilille et pääsee tilaamaan juttuja mitkä puuttuu vielä. Tilasin kyllä jo ebaystä saippuakuplia 80 pulloa, oli tosi halpa paketti (postituskuluineen 30 €), sit suunnittelin tilaavani tarroja Craftypaganilta Etsystä (rakastan ton tyypin kauppaa siellä :-X ) karkkibuffetin pussukoita varten. Sit pitäis hankkia Stay-upit mulle, kynttilöitä ja tuikkuja, lisää pyykkipoikia, piilolinssejä, kertalautasia, semmonen pitkävarsinen sytkäri, sit WC-korit ja niihin sisältöä (en aio kyllä ostaa hirveen montaa tuotetta sinne..) sit kehyksiä tarttis muutamia.

Selvittelin tuossa ajokorttijuttuja, että pitääkö mun tilata uudella nimellä uus kortti sieltä missä se on alunperin myönnetty vai täältä Jyväskylästä ja et paljon se maksaa ja millon sen voi tilata. Kuulemma kun nimi on virallisesti vaihtunut ni sit voi tilata 40 € hintaan täältä Jyväskylästä sen. Kysyin myös pankista samaa koskien pankkikorttia ja sama vastaus periaatteessa, paitsi et vissiin sen kortin tilaaminen ei maksa jos nimi muuttuu ja sen takia tilaa. Toi ilmeisesti vaihtelee pankeittain ja konttoreittain, koska OPn infopuhelimesta sanottiin et se maksaa 10 € kun taas konttorista sanottiin ettei maksa.

Tää nimiasia tuli mieleen siitä, et mulle tuli tänään postissa meidän oma plussakortti, tilattuna jo mun uudella nimellä :D Halusin tilata sen jo nyt et se on valmiina ku haluan liittää sen sit tohon mun pankkikorttiin ku sen saa tilata. Aiemmin mulla on ollut pankkikortissa vanhempien plussakortin rinnakkaiskortti ku ei oltu vielä hankittu yhteistä.

Tuntu aika jännältä nähdä toi uus nimi kortissa. Alkuihmetys oli kun nimi tuntu tosi vieraalta. Sit toivuin siitä ja aattelin et vitsi kuinka ihanaa, sit meil on miehen kans sama nimi! :grin:

Oon lähdössä Ruissiin viikonlopulla ja toivon todella et toi opintolaina tulee tilille ennen sitä. Muuten saattaa tulla aika "kuivat" festarit. Mut ei se mitään. Kerta se on ensimmäinenkin ihan ilman alkoholia festareilla. :P

Tein muuten toissailtana myös istumajärjestyksen kun ei ole ilmoittautumisissa kuin pari epävarmaa tapausta! Hirveä hommahan siinä oli, mutta yllätyin kuinka kivuttomasti lopulta se onnistui, vaikka alku takkuili ja pahasti. Tosi vaikeaa sovittaa ihmisiä pöytiin, niin että jää mahd. vähän hajapaikkoja. Meillä on suht. tiukkaa siinä, että ei voi tulla enempää kuin 9 pöytää (104 ihmistä max.) ja pöytien kokokin on mahdoton muuttaa oikeastaan salin mallin ja pöytien sijoittelun takia. etenkin kun on isojakin perheitä ja halusin, että perheet mahtuvat pöytään kokonaan. Mies jo nyökkäili hyväksyvästi istumajärjestykselle. Ihmetteli vähän parin tyypin sijoittelua, mutta kun selitin miksi ajattelin sijoittaa noin, niin hyväksyi sitten.

Nyt huomenna kun mennään Taulun Kartanolle käymään niin näytän istumajärjestyksen myös anopille ja meidän äipälle. Saa nähdä pitääkö tehdä jotain muutoksia.

Tavataan huomenna Kartanolla myös meidän kuvaaja, Olli Kalima. Jee, pääsee katselemaan sopivia kuvauspaikkoja! :)