Friday, July 1, 2011

Aikataulu uusiksi ja häämeikki varattu!

No nyt on tullut säädettyä asioita.

Varasin ajan häämeikkiin ja varasin samalla koemeikkiajankin!! Päätin viimetipassa kuitenkin teettää häämeikin jollakin toisella sen sijaan, että tekisin itse, koska tuntui turhalta ostaa sitten erikseen itselle noita vedenkestäviä silmämeikkivermeitä yms. kun niitä harvemmin tarvitsee. Ja toisaalta tulee sitten varmasti kestävä. Vielä onnistuin saamaan ajan Marjaana Hautalahdelta, jota oli ainakin Naimisiin.info foorumeilla kovasti kehuttu. Mun aamun aikataulu muuttui tän päivän aikana moneen kertaan, mutta lopputulos on hyvä. Sain myös hääkampausajan vaihdettua lopulta oikeaan kohtaan ja nyt näyttää aikataulu tältä:

07.30 Herätys ja aamiainen Cumulus hotellilla sulhon kanssa (yön olen siis kaasojen kanssa Cumuluksessa)

8.30-8.45 Sulhasen hiusten laitto (minä laitan) ja kevyt pohjameikki

09.00-09.30
Morsiamen äidin meikki (minä teen tämän)

09.50 siirtyminen kampaajalle

10.00-11.30 Hääkampaus Unik Hairilla (samaan aikaan myös kaason kampaus samassa paikassa)

11.45. siirtyminen meikkaukseen

12.00 (~12.45) Häämeikki Marjaana Hautalahdella

12.55
siirtyminen hotellille

13.00-13.50 pukeutuminen hotellilla

13.55. Siirtyminen kirkolle

14.00 ~15.00 Vihkiminen

15.30 Saapuminen juhlapaikalle

15.45 Hääkuvaus jonka aikana seremoniamestari ohjeistaa vieraat käymään vieraskirjakuvauksessa (Lomografikamerat <3) ja jättämään lahjat lahjapöydälle kaaso S:n hellään huomaan. Kuvauksen jälkeen livahdamme huomaamatta takakautta saliin.

~16.30 Seremoniamestari ohjaa vieraat saliin ja opastaa istumajärjestysjutun. Kättelyt Morsiuspari + molempien vanhemmat, vieraille kuoharit, kaaso Su jakaa viuhkoja niitä tarvitseville ja kaaso K opastaa vieraat paikoilleen.

17.15 Alkumalja + Morsiamen isän puhe

17.30 Ruokailu

Jos tässä tulee tyhjää mihin kaivataan ohjelmaa niin kaasot voisivat ohjata huiskutusleikin tms.

19.30 Kakun leikkaus + kahvittelu

Kun vieraat ovat saaneet kahvit ja kakut eteensä, sulhanen pitää puheen morsiamelle. Samaan syssyyn sitten myös Bestman sanoo muutaman sanan ja annetaan muille puhujille tilaisuus pitää puheita.

20.30 Häätanssi, jonka jälkeen muut bändi alkaa soittaa ja tanssi alkaa.

(21.30 tai kun on tanssittu kyllikseen valssia ja muita vastaavia) Kimpunheitto ja Sukkanauha

22.00 Karaoke

23.00 tai kun karaoke päättyy - BILEET!

00.00 Hääpari tanssii vikat hitaat ja poistuu

Juhlat jatkuvat 02.00 saakka tai kunnes juhlijat väsähtävät



Miltä näyttää? Onko jossain teidän mielestä liian tiukkaa?


Tilasin netistä Crest Whitestrips Advanced Seal hampaidenvalkaisupaketin, kun sitä on kehuttu naikkareiden keskuudessa ja ajattelin testata sitä. Katsotaan miten akan käy..

Thursday, June 30, 2011

Uusi tilaus Etsystä!

Tilasin Etsystä vähän lisää pöytäkoristusta.

Tarkoituksena olis siis laittaa tällaisia pöytiin kaitaliinojen päälle pitsinauhasta tehtyjen kukkasten lisäksi. :) Meille tulee haalistuneet nuottikuviot menu/ohjelmakorttienkin taustalle ja LP tai EP levyt toimivat pöytänumeroina niin noi nuottilehdyköistä tehdyt sydämet sopivat passelisti.

Eivätkä olleet turhan kalliitakaan. 1000kpl pussi maksoi postituksineen jenkeistä 17 € :)


Wednesday, June 29, 2011

Miehen puku varattu ja uusia askarteluprojekteja!

Jopas on taas asiat edistyneet viikon aikana.

Me käytiin miehelle maanantaina valitsemassa vuokraamosta pukua. Alunperinhän mies oli päättänyt laittavansa frakin ja suunnitelmassa oli sovittaa miehen isän frakkia, jos se olisi ollut sopiva. Itse en aluksi frakille lämmennyt, kun miun puku on kuitenkin off white, ja mulle tulee ivoryt asusteet kuitenki ja frakki on aina musta-valkoinen, jollon mun puku olis näyttänyt frakin rinnalla vähän likaisen väriseltä. Noh. Itse tykkäsin enemmän saketista sen takia, kun sen voi asustaa väreillä. Kuinkas ollakaan kun mentiin sovittamaan pukuvaihtoehtoja (sain suostuteltua miehen sakettiin ja bonjourpukuun.. ;D) niin saketti tuntuikin miehestä mukavammalta ja juhlavammalta kuin frakki.

Haha! :D Onks tää nyt sitä kuuluisaa naisten "Älä käske vaan istuta ajatus ja odota, että se luulee et se oli sen oma idea..."?

Kokeiltiin sit harmaata ja mustaa sakettia, musta oli paljon kivempi koska mies käyttää paljon mustia vaatteita. No sitten liivit ja muut härpäkkeet: Sovituspaita oli aika pussimainen ja se että miehellä oli alla t-paita vaikutti vähän siihen, että vaatetus näytti alkuun vähän hassulta. Meille vakuuteltiin, että mukaan tulee sitten sopivampi paita. Vaihtoehdoiksi liiveistä valittiin luonnonvalkoinen, harmaa, ruskea ja violetti. Sovitettaessa huomattiin heti, että luonnonvalkoinen liivi se ei tulisi olemaan, koska se näytti vähän hassulta ilman takkia, koska siinä oli musta selkämys. Miehen mukavuuden vuoksi päätettiin, että takkia pidettäisi vain kirkossa ja juhlassa voisi sitten olla ilman takkiakin. Tämän takia vaaleat liivit valikoitiin pois. Harmaa oli tosi juhlava ja mies näytti siinä ihan sulhaselta miun mielestä, mieskin tykkäsi siitä. Lopuksi sovitettiin vielä ruskeaa. Se oli myös varteenotettava vaihtoehto. Oli vaikea valita kumpi näistä kahdesta olisi parempi - harmaa vai ruskea. Lopulta päädyimme pohdinnoissamme ruskean kannalle, koska se kuitenkin on yksi teemaväreistämme. Varattiin puku ja summasta pitikin maksaa sitten puolet jo siinä vaiheessa. Onneksi sattui olemaan rahaa. :D

Käytiin juhannuksena mökillä ja saatiin asiat sielläkin edistymään. Monta eri projektia häihin liittyen on jo lojunut pitkään nurkissa keskeneräisenä. Peltipurkkituikkulyhdyt, paikkakorteille ja tuikkupurkeille tarkoitetut rimasta tehdyt telineet, menu/ohjelmakorttitelineet, kehys vieraiden kuvaamista varten ja pöytänumerotelineet.

Äidin kanssa rei'itimme loput tuikkulyhdyt, teimme kasausvalmiiksi rimasta tehdyt telineet, rakensimme valmiiksi valokuvauskehyksen ja saimme askarreltua jopa nuo menu/ohjelmakorttitelineet. Niistä tuli ihanat. Ne tehtiin siten, että otimme pyöreitä lepän pätkiä polttopuupinosta (niissä oli kaunis urainen pinta), halkaisimme ne kahtia, sahasimme niihin sähkösahalla urat, pätkimme ne ja hioimme ne hiekkapaperilla reunoilta sileäksi. Niistä tuli mun mielestä tosi nättejä. Tehtiin niitä 20 kpl, eli n. 2 kpl/pöytä











Tarkoitus olisi tehdä samalla tapaa myös pöytänumerotelineet, joihin tulee vinosti pystyyn EP-levyjä joihin on keskustaan tehty pöytien numerot. :) Tämä projekti jäi vielä kesken.

Sain myös tietää, että saan meidän teatterilta lainaan varastolta 10 oranssia fleecehuopaa, joita vieraat saa sitten käyttää kun tupakoivat pihalla iltaviileässä. Eipä tarvitse niitäkään erikseen ostaa.

Tässä vielä kuva tuosta suunnitelmasta laittaa roikkumaan tuikkupurkkeja ja avainpaikkakortit. Eli kuvanmukaisia telineitä 2 kpl rinnan, toiseen noi peltipurkit joihin harsokukkaa ja osaan tuikkuja, sitten toiseen noi avainpaikkakortit roikkumaan kuin pyykkinarulle. Tarkoitus olis, et nää telineet toimii ikäänkuin väliseinänä juhlatilassa baaritiskin ja itse juhlatilan välissä. Vaikee selittää, näätte sit kuvista paikanpäältä.. :D