Tuesday, January 18, 2011

Häämessut Helsingin Wanhalla Asemalla 15.-16.1.2011

Pienen järjestelyn jälkeen päätimme lähteä Harrin ja äiskän kanssa messuille hakemaan ideoita. Kutsun ja pukeutumisen suhteen oli suurin tarve etsiä vinkkejä, toisaalta myös monta sellaista asiaa nousi jälleen esiin, joita emme olleet ollenkaan vielä edes ajatelleet.

On jännä kuinka paljon pikkujuttuja voi halutessaan ottaa huomioon. Minulle ei ollut tullut mieleenkään miettiä esim. ruokalistojen tai ohjelmien tekemistä, vaikka sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Itselle tuli mieleen vaikka millaisia ideoita häämessuilta saaduista esitteistä.

Löysin myös erään hääblogin, jonka kirjoittaja vaikuttaa hyvin samantyyliseltä kuin minä. Helpottaa, kun hän on jo etsinyt kimppuja ja vaikka mitä, jollaisia olisinkin ollut etsimässä. Voi ottaa ideakuvia suoraan toisen blogista.

Tiesin jo, että olen menossa kotikaupunkiin visiitille ensi viikonloppuna ja kuulin sukulaiselta, että siellä on ensi viikonloppuna messut myös. Ajattelin käydä haistelemassa millaisia ideoita sieltä irtoaisi, toisaalta myös tsekkailemassa tarjoukset, arvonnat ja pukuvalikoimat.

Kaasojen kanssa on sovittu treffit maaliskuulle, sitten pääsee raivolla suunnittelemaan :)

No comments:

Post a Comment