Wednesday, August 3, 2011

Sormusrasia tehty


























Voihan kehveli miten paljon nyt harmittaa. :/

Mun lukioajan paras ystävä ei tule häihin, koska on lähdössä reissuun kavereidensa kanssa. No ei tässä vielä mitään. Tällä viikolla perui kaksi muutakin hyvää ystävääni tulonsa. Toinen on vanhin ystäväni, ainoa, joka on pysynyt ystävänä ala-asteelta asti. Hän ei pääse koska joutui töihin, vaikka oli anonut tuon viikonlopun vapaaksi. :( Kukaan ei edes kuulemma suostunut vaihtamaan, koska joutuisivat lauantaiksi töihin. >:(

Toivottavasti nyt ei enempää enää peru. Tällä hetkellä lista näyttää tältä 130 kutsuttua, joista 100 pääsee paikalle (laskettuna myös sylivauvat ja lapset). No antaahan tämä mahdollisuuden sitten jutella enemmän niiden kanssa ketä pääsee juhliin.

Karaokehommat ei ole vieläkään selvinneet. Tyyppi vissiin tekisi sen 200€ hintaan/ilta, mutta minusta tuo on liikaa ohjelmasta joka ei ole varsinaista ohjelmaa. En halua, että karaokesta tulee "ohjelmanumero", vaan haluaisin sen olevan silleen vähän sivussa ettei kukaan tunne oloaan vaivaantuneeksi mennessään laulamaan tai että kaikki tuntisivat olonsa pakotetuksi seuraamaan laulua. Taidetaan sitten mennä singstarin tai DVDsoittimen karaoken voimin vaan. Ehkäpä niilläkin pärjää.

Askartelin tänään myös yhden jutun. Käytiin ostamassa miehen kanssa vielä Sinooperista kartonkia kirkko-ohjelmia varten ja mun leimakortti sattui tulemaan täyteen, eli sai 5€ arvosta ostaa vielä jotain. Päätin käydä kiertelemässä vielä, että jos sattuisi löytymään jotain mitä tekisi mieli ostaa. No mulla on mielen perukoilla virunut ajatus tuosta meidän surullisen näköisestä sormusrasiasta mikä saatiin sormusten mukana. Mulla on käynyt mielessä tehdä sormustyyny tai joku, mutta pidän enemmän ajatuksena ihan normaalista sormusrasiasta. Silmiin sitten sattui sellainen pieni puinen rasia, jonka sitten voisi kotona koristella. Sen sitten päätin ostaa, kun mieskin näytti hyväksyvän ajatuksen.

Päällystin rasian tuolla samalla Diorin vintagekankaalla, josta tein myös boleroni. Siitä tuli aika soma. En halunnut rasiaan mitään ekstrakoristusta.

2 comments:

  1. Vau! Kuinka olet tehnyt tuon, missä sormukset ovat kiinni?

    ReplyDelete
  2. Ompelin kankaaseen kaksi napinläpeä ja käärin sen pehmusteen ympäri, johon tein reiät samaan kohtaan kuin kankaaseen. Siinä ne lepäävät nätisti koloissaan :)

    ReplyDelete