Thursday, July 7, 2011

Shoppailua ja sit päälle huonot uutiset

Asiat taas edistyvät huimasti. Tai ainakin shoppailin niin, että huimasi. :D

Päivä alkoi parturilla, kävin monisävyvärjäyksessä ja sitten leikattiin kuivaa latvaa ja suunniteltiin hääkampausta :) (kävin siis samalla joka kampaa mut hääpäivänä) Kampaaja oli tosi mukava tyyppi ja oltiin kyllä ihan yhteisymmärryksessä, joka on aina hyvä merkki.. Suolainen hinta sinänsä väristä, raidoista ja leikkauksesta tuo vähän vajaa 100 €, mutta tulipahan hoidettua ja nyt on tukka kunnossa häitä varten. Nappasin mukaan myös hiuksiin jätettävän hoitoaineen.

Sit alko tää mun kaason kanssa shoppailu, kun hänpä sattui olemaan sopivasti kaupungilla niin kierrettiin sitten kaikki mahdolliset alet.

- Kakunkoriste hankittu! (Tiimarissa sattui olemaan alennuksessa)
- Tuikkukippoja ostettu 30 kpl lisää Tiimarin alesta (yht. 5€! :D)
- Ostin myös karkkibuffaan yhden purkin lisää, en voinut vastustaa kun oli vaan 5 € ;), karkkibuffan kauhat kolmee eri kokoa olevan setin 1,99€ Tiimarin alesta nekin!
- Sitten ostin mm. Häätuoksun - Guccin Floran johon olen ihan rakastunut <3<3<3
- Ostin lastusatiininauhaa ja askartelin valmiiksi hyrräruusukkeita autoa varten. Jouduin vielä ostamaan toisen rullan aiemmin ostetun tilalle, kun se oli vaniljanvärinen ja saadaankin se hääauto ehkä mikä haluttiin joka on kermanvalkoinen, joten nauha ei erottuisi siitä yhtään. Tää korvaava auto oli punainen, joten siihen se olisi sopinutkin. :) Meille tulee siis vanhanmallinen veljen Cadillac. <3
- Ostin myös kapeaa satiininauhaa, jota tulee meidän saippuakuplapulloihin
- Äidille ostin vedenkestävän ripsarin sitä hääpäivää varten (Kanebon 38C), itselle löysin Givenchyn Phenomeneyes ripsarin -50% (Ovh.29.90) joka on ihan mun lemppari mut yleensä en raaski sitä ostaa kun on niin kallis. Nyt ostin sit varastoon. :D
- Sitten shoppasin itselleni pitkän aikaa kaivatut uudet farkut H&M alesta 15 € :o Sit ostin sieltä kapean ruskean vyötärövyönkin, jota olin pitkään haeskellut.

-Laitoin myös tilaukseen paperiruusut (tulevat lautasliinarenkaisiin), kuvioleikkurin (hajonneen tilalle), calligrafiatussin (ruskea) paikkakorttien kirjoittamista varten sekä pyykkipoikia paikkakorttien narulle ripustamiseen.

Sit mun tilaamat saippuakuplat tuli tänään! :) Tilasin e-baysta 84 kpl. Maksoivat alle 30 €. Suunnittelin laittavani tohon kuplapulloon kiinni "Love" tarrat, jotka tulee samasta paikasta kuin noi menu/ohjelmakortit ja kapean satiininauhan rusetiksi sydäntikun tyveen :)

PS. Jahas, nyt tuli puhelimitse sitten huonoja uutisia. Mun äidin siskolla on syöpäkasvain vatsassa ja se on levinnyt kohtuunkin. Elikkäs iso leikkaus tulee ja tod. näk. ne leikkaa sen just ennen noita meidän häitä. Pitää vaan yrittää nyt sit tsempata itsekunkin noiden juhlien läpi. Koepalahan tuosta otettiin jo reilu pari viikkoa sitten mutta nyt sitten ilmoittivat tulokset. Tää mun täti on äitiä 5 vuotta vanhempi. Jotenkin tuntuu jo epäreilulta, että ukkikin just kuoli ja sit tulee vaan lisää huonoja uutisia. Toivotaan nyt et toi saatais leikkauksella ja hoidolla kuriin.

Kuvia vielä muutamista ostoksista..


1 comment: